Skärpta allmänna råd medför försiktighetsåtgärder

Efter att Folkhälsomyndigheten har, efter samråd med bland annat smittskyddsläkarna i  Västra Götaland , fattat beslut om skärpta allmänna råd.

Med anledning av detta så påverkas våra rutiner samt arbetssätt framöver och vi kommer att iaktta extra försiktighet för att inte få eller sprida smitta. I praktiken innebär det att vi kommer vara restriktiva med personliga möten, men vi finns tillgängliga på telefon samt mail.

Har du ett akut fel i lägenheten såsom vattenläcka, trasig vitvara, stopp i toaletten etc ber vi dig informera om eventuella sjukdomssymptom i samband med din felanmälan så vi har med oss det i beaktande inför åtgärd av felet.

Har du ev inbokad tid med vår personal eller våra entreprenörer så ber vi dig att boka om om du eller någon i din familj får minsta sjukdomssymptom.

Opalen har även restriktioner om besök på vårt kontor. Du eller personer i din närhet som har varit i ett högriskland väntar 14 dagar innan du kommer in till vårt kontor. Det gäller även om du upplever sjukdomssymtom som hosta och feber.

 Vi hoppas på er förståelse och att vi kan verka tillsammans för att lösa de problem som uppstår.

Om ni har frågor kontakta oss gärna på kundservice@opalen.se

Med vänliga hälsningar OPALEN FASTIGHETSFÖRVALTNING AB